Klacht: Wasmachine brand / rook uit trommel

op 24 juni 2017 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag een was gedraaid.( Op 40
Graden ) Was gelukkig thuis met mijn kinderen totdat ik tot mijn verbazing een hele sterke verbrande plasticgeur rook. Ik loop naar onder. En hoor de wachmachine tekeer gaan en zag overal rook. Heb meteen de wasmachine uit het stopcontact gehaald. En opende de trommel. Er kwam een hele grote grijze rook uit. In m’n hele huis ruikt het naar verbrand plastic. Schrok me wild. Heb er meteen n emmer water in gegooid omdat ik bang was dat t nog meer zou gaan branden. Geluk dat ik thuis was en het overdag was. Had niet willen weten hoe het had kunnen aflopen als ik niet thuis was of het tijdens de nacht zou gebeuren. Ik ga in ieder geval
Nooit meer weg of slapen terwijl mijn was draait. Wilde dit toch graag melden. Ook om te voorkomen dat dit anderen kan overkomen.

Type: Classixx 5,5 1400
Aankoopdatum 28-09-2012

Gewenste Oplossing:

Als mijn klacht serieus wordt genomen en onderzocht wordt of dit type vaker zon klachten heeft gegeven. Ben erg geschrokken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bosch

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bosch nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pkw