Klacht: Wanneer geld retour.

op 28 mei 2021 over Emma Matras in de categorie Beddengoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

H.

Wanneer geld retour???????

In februari 2 matrassen besteld via AH. 6 weken later geleverd. Na 2 weken aangegeven dat er 1 retourging. Diversen malen moeten bellen wanneer men deze kwam halen. Eindelijk op 21 april opgehaald door fa. VOS. Daarna niets meer gehoord. Na diversen mails die onbeantwoord blijven vandaag 28 mei gebeld waar mijn terugbetaling blijft. Klantenservice weet niks moet via de fa.VOS en het hoofdkantoor informeren hoe het zit, wordt ik vandaag via een mail weer geïnformeerd hoe verder. De matras is perfect maar de administratie bij EMMA is verregaand slecht. Terug betaling is een onbekend iets daar.

Gewenste Oplossing:

Als mijn geld op de bank staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Emma Matras

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Emma Matras nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gerda Elderkamp