Klacht: Wachten op een nieuw toestel

op 09 mei 2017 over Dynasure in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

15 april j.l heb is mijn telefoon opgehaald door ace 18 april j.l kreeg ik een email met erin dat de telefoon opgestuurd is geworden na de fabrikant samsung dus 26 april kreeg ik van samsung een brief waarin stond dat de telefoon gecreditreed word door de leverancier ace dus inmiddels al met samsung gebeld deze hadden het geld voor een nieuw toestel overgemaakt na ace nu is het 9 mei en ben ik wel 50 telefoontjes verder wordt van kastje na de muur gestuurd ze behandeling je gewoon als stuk stront!!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een nieuw toestel heb waar ik al veel te lang op wacht jullie voldoen niet aan de polis voorwaarden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dynasure in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynasure een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynasure

Heeft op 13 juli 2017 om 11:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Schuman,

Allereerst excuses voor de verlate reactie. Ik zie dat uw klacht ook al door onze klachtenafdeling in behandeling is genomen en al is afgehandeld. Mocht u toch nog vragen of onduidelijkheden hebben, adviseer ik u contact op te nemen met hen. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Ervan uitgaande u zo voldoende geinformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Team WeCare Dynasure

Alle klachten die gemeld zijn door Joanna86