Klacht: waarschijnlijk opgelicht.

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

gaat over een factuur van voordeligwinkelen.nl.
vorig jaar werd mijn vrouw telefonisch benader door een dame van voordeligwinkelen, zij ging akkoord dat er een e-mail gestuurd zou worden waarop zij dan zou reageren, deze e-mail is nooit verstuurd dus is er ook geen contract waarop zij kon reageren.
nu kreeg ik een man van . Mediation Agency BV aan de lijn die zei dat er nog een factuur openstond van 195 euro . deze zei ook dat er al diverse aanmaningen waren gestuurd naar ons e-mail adres maar die zij bij ons nooit aangekomen. deze man was ook zeer dreigend in zijn uitspraken dat ik heb maar betaald.
volgens de toenmalige voorwaarden was dat er eenmalig een bedrag van 69 euro betaald moest worden. hoe men nu aan 195 euro komt is mij een raadsel.

Gewenste Oplossing:

wil graag mijn geld weer terug

Alle klachten die gemeld zijn door lib1942