Klacht: Waarom word mijn declaratie niet vergoed??????

op 02 juni 2017 over VGZ-Trias in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 21 januari heb ik € 53,00 omdat ik bij de chiropractor ben geweest. Normaal wordt dit binnen een week op mijn rekening gestort. Tot op heden heb ik niets ontvangen en gehoord van jullie. Als ik bel met vgz krijg ik steeds een antwoord dat ze het aan het uitzoeken zijn, we zijn nu 4 maanden verder nog niets gehoord of gezien. Ben het nu wel zat en wil graag antwoord hebben.

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord heb op mijn vraag en het geld is overgemaakt.!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar VGZ-Trias over deze klacht.

Bericht van VGZ-Trias

4 jaren geleden - Beste mevrouw Zonruiter, hartelijk bedankt voor het vermelden van uw klacht. Door uw input kunnen wij onze service verbeteren. Uw klacht kunnen we helaas niet hier op klacht.nl voor u oplossen. Ik leg u graag uit waarom niet. Persoonsgegevens (medische en financiële gegevens) zijn wettelijk beschermde gegevens. Op klacht.nl zijn deze gegevens niet afgeschermd. Zo lezen niet alleen wij van VGZ uw klacht, maar ook medewerkers van klacht.nl die niets met uw medische of financiële situatie te maken hebben. Wij willen niet dat uw persoonsgegevens zomaar online staan, dus vragen wij u vriendelijk uw klacht hier te verwijderen. Wij hebben uw klacht doorgestuurd naar onze afdeling Klachtenmanagement. U krijgt binnen tien werkdagen een inhoudelijke reactie. Hebben wij een aanvraag voor zorg afgewezen en bent u het hier niet mee eens? Dan beoordelen wij de aanvraag opnieuw. Het kan dan iets langer duren voor u een reactie krijgt, maar niet meer dan twintig werkdagen. Hartelijk dank voor uw geduld. Het Social Media Team

Alle klachten die gemeld zijn door Zonruiter