Klacht: waar zijn wij mee bezig

op 19 augustus 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

werd gebeld of ik mee wou spelen met de staatsloterij trekking van september 2017 de aanbieding is een lot kopen een gratis , ik zij tegen de mevrouw doe maar een boulevaar
dat is dan 50 betalen plus 50 gratis nou dat werd mij niet in dank afgenomen of ik het niet begreep ik zij nog een keer dat is 50 plus 50 loten van een boelevaar had deze mevrouw nog nimmer gehoord daar moest ik voor in scheveningen zijn. de moraal van dit verhaal ,als men mij benaderd voor een verkoop gesprek laat het dan mensen doen met kennis van zaken .gr th jonker

Gewenste Oplossing:

als er mensen aan de telefoon zitten die weet waar ze over praten

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door theo jonker