Klacht: Waar blijven mijn schoenen?

op 13 september 2017 over LEDschoenenshop.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb afgelopen vrijdag voor 20 uur 1 paar ledschoenen besteld, deze zouden ivm voor 20 uur besteld de volgende dag leverbaar zijn ivm dit was het laatste paar op voorraad.

inmiddels heb ik nog geen schoenen, en krijg op email geen respons. het is nu nog geen week later, maar heb ze al snel nodig ivm een bruiloft! had als opmerking gezet, indien toch later leverbaar dan zie ik liever van de bestelling af. hier hebben ze dus ook niet naar gekeken.

Gewenste Oplossing:

Als ik de schoenen binnen nu en een week geleverd krijg, of het geld teruggestort.

Alle klachten die gemeld zijn door Emilie Hennus