Klacht: vriendelijkheid ver te zoeken

op 18 januari 2014 over Hunkemoller in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Normaal altijd tevreden pas nog 4 setjes gekocht die helaas nu allemaal afgeprijsd in de winkel hangen maar vandaag staat ik in t loon in heerlen paar dingen te passen was er 1 t shirt gevallen op de grond in mijn pashokje!! Steekt die oude medewerker zo een hand mijn hokje in een zei op een zeer onvriendelijke manier dat ik het moest oprapen anders kon ze het niet meer verkopen serieus een shirt van 5 euro wat gewoon in de was kan alsof zij nooit wat laat vallen toen ik haar na betalen erop aan sprak kreeg ik nog eens een grote mond eigenlijk had ik niks moeten kopen gelukkig heef heerlen 2 zaken volgende x maar weer naar corio daar zijn ze wel super vriendelijk

Gewenste Oplossing:

Een excuses nadat ik haar aansprak was voldoende geweest

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hunkemoller

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hunkemoller over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hunkemoller nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door goldy85