Klacht: Vreemde email ontvangen met groot bedrag betalen

op 24 december 2013 over Budget Energie in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben overgestapt van energieleverancier en krijg nu een vreemde email waaruit ik moet opmaken dat ik €1129,06 moet betalen.

Gewenste Oplossing:

Als dit een jaarafrekening moet zijn wil ik graag een echte jaarrekening EN ik heb minder verbruikt dan in 2012 dus kan ik mij niet voorstellen te moeten bijbetalen! Ik wil juistheid en vooral een duidelijke jaarrekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Budget Energie over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Budget Energie in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Budget Energie een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Budget Energie

Heeft op 26 juli 2017 om 16:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Deze klacht is helaas onbedoeld geruime tijd open blijven staan. Wij vinden het jammer om te zien dat er destijds, na meerdere malen uitleg te hebben gegeven, geen voor u bevredigende oplossing is bereikt. Vanwege de ouderdom van de klacht op dit forum, hebben wij besloten om deze hier af te sluiten

Alle klachten die gemeld zijn door pinctada