Klacht: VR bril actie

op 03 juli 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

MIJN zoon heeft in april de eerste S8 plus gekocht. Hier zat niets bij. Nu komende met een gratis VR bril. Net de klantenservice (ik weet niet wat Samsung verstaat onder service) ik krijg niet zo”n bril. Valt buiten de actie. Zegenen de dame dat ik het daar niet mee eens ben en ik een klacht wil indienen. Zeg zij dit is niet mogelijk. Hoe bedoel je geen klacht indienen, ze nemen bij Samsung de klachten wel serieus. En nakomt ogen het mooiste dat gewoon de verbinding wordt verbroken de dame in kwestie had er geen zin in schijnbaar om het probleem op te lossen.

Gewenste Oplossing:

Geef de mensen die als eerste de S8 ook nog gepreorderd hebben en de telefoon gekocht hebben ook een VR bril. Die dingenkosten hun bijna niks.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Louise Spekman