Klacht: Voorbij rijden bij de bushalte

op 14 juli 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik sta in joure bij bushalte koning Wilhelminalaan om 10:10 uur de bus ging om 10:17. Ik zie hem aan komen en ga staan met mijn ov met het gebaat dat ik graag mee wil met de 99 naar Heerenveen. Deze desbetreffende bus rijdt me voorbij met het gevolg dat ik de laat op mijn werk kom. Ik vindt dit niet kunnen want de bus zat zeker niet vol!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn klacht serieus word behandeld en ik wat van jullie hoor met een degelijke oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 15 juli 2016 om 05:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Marianne,

Niet leuk om te lezen dat je gisterochtend de bus gemist hebt. Dit terwijl je aangeeft duidelijk aan de chauffeur kenbaar gemaakt te hebben dat je meewilde. Daarom stuur ik je klacht door naar de teammanager in de regio zodat hij dit voorval nader kan onderzoeken en ook de kant van de chauffeur kan horen. Doel van deze melding is om herhaling van dergelijke voorvallen in de toekomst te voorkomen.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Marianne Veenstra