Klacht: Voicemailbox werkt niet

op 27 april 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De voicemailbox van vaste telefonie bij Ziggo werkt niet. Als ik bel naar 1233 en mijn nummer invoer, wordt aangegeven dat mijn nummer niet bij Ziggo bekend is. Ik heb twee keer met de klantenlijn gebeld. De eerste keer werd mij verzekerd dat het probleem binnen twee dagen opgelost zou zijn, maar toen ik 1,5 week later nog eens moest bellen, werd mij verteld dat het probleem nog wel even kon duren. Het is niet bekend wanneer de oplossing voor dit probleem komt… Lastig, want mijn voicemail is voor mijn werk erg belangrijk.

Gewenste Oplossing:

Als het probleem met de voicemailboxen binnen korte tijd verholpen wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janwillem89