Klacht: Voel me zwaar BEDONDERD!!!

op 25 december 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 04-11-2017 bij T-Mobil
De samsung Galaxy s8 gekocht Mede voor de promotie cadeau s die je kreeg heb me meteen aan gemeld bon mede gestuurd kon 6 weken duren zou een micro geheugen kaart plus draadloze oplader krijgen.na 7 weken n of niets helde ze op
Dood leuk werd er v verteld u heb alleen uw telefoon geregistreerd veder hebben we niets ontvangen.en de promotie is afgelopen.met andere woorden we kunnen njiets voor u doen.heb ze uitgelegd dat ik alles op had gestuurd dood leuk vertelde de onvriedelijke dame..helaas. voel me bedonderd en beet genomen zonder het cadeau had ik detelefoon niet gekocht.. .

Gewenste Oplossing:

Dat ik als nog mijn promotiie cadeau zou krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door frank van de Beek