Klacht: voedsel vergifteging

op 28 augustus 2016 over Efteling in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gsiter avond een hamburger gegeten in het restaurant het witte paard die nacht kreeg ik heftige buikpijn misselijkheid zweetaanvallen en heb ik meerder malen gebraakt. Zo ook nu voel ik me nog ziek en slap. Dit zijn symptomen die wijzen op voedselvergiftiging.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug willen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Efteling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Efteling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tanja Wijnands