Klacht: Vloer niet komen opdagen

op 22 augustus 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik moest al 2 weken wachten op mijn vinyl.
Ze zouden vandaag komen tussen 8 en 12 ik was er netjes om 5 voor 8 maar ze hadden verkeerde nummer gegeven konden ze niet bellen ofzo die man zei dat die er was geweest maar was niet zo ben daar de hele tijd geweest en nu kon het pa 31 aug ik zit nu met een super groot probleem ik zou moege verhuizen dat gaat nu niet moet nu alles afzegge dat kost me veel geld en wie gaat dat betalen? Zou ik 40 euro aan cadeau bonnen krijgen maar ik kan niet pas zo laat verhuizen dus ik ga nu ergens anders heen krijg ik die bonnen ook niet meer vind echt slecht krijg alleen maar sorry het is onze fout ik verwacht er dan ook wat voor terug ik ben nu een hele dag kwijt en ook veel geld

Gewenste Oplossing:

Een goede compensatie geen cadeaubonnen ik verlies nu veel geld

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Renate Veenhof