Klacht: Vlekken en 45min lang in de wacht

MadClient.rr op 03 juli 2019 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb online bij de footlocker een paar schoenen gekocht. Toen de schoenen aankwamen zater er gele vlekken op( geen idee van wat) en iets wat lijkt. Op lijm resten? Ik bel de klantenservice op en word 45 minuten lang in de wacht gezet. Ik heb maar opgehangen want dit slaat nergens op!

Gewenste Oplossing:

Schoenen die niet vies zijn en iemand van de klantenservice spreken. Dit kan echt niet !

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door