Klacht: Vlek in kousenbroeken kind

op 23 december 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste

Vandaag kocht ik een volledig outfitje voor mijn dochter. Incl broekkousen (kousenbroeken). Aan de kassa vertelden ze me dat deze eens uit de verpakking niet worden teruggenomen. Normalerwijs geen probleem daar ik de maat ken. Nu zit er een enorme vlek op. Niet kunnen zien bij aankoop daar het een verpakking was met 2. In bijlage de foto’s.

Gewenste Oplossing:

Graag zie ik deze vervangen of tegemoetgekomen daar ze niet te dragen zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dorienslegers