Klacht: Moet acht euro betalen voor het telefonisch doorgeven van een verhuizing.

Canisia Wieggers op 31 oktober 2022 over Vitens in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bovenstaande is absurd. Er is mij niets gemeld dat ik voor een telefonisch adreswijziging acht euro moet betalen. Dit is ook niet weergegeven in het contact dat ik heb gehad met de klantenservice en geen bandje heb gehoord en zeker niet dat ik acht euro moet betalen voor het doorgeven van een adreswijziging. Was dat zo geweest dan had ik meteen de haak op de telefoon gelegd.
Ik heb het op de manier gedaan zoals ik nu ook twee maal heb gebeld met de klantenservice. Opnieuw geen bandje waargenomen en ook zeker niet gehoord dat ik acht euro moet betalen.
Zo was ook mijn allereerste contact met de klantenservice. Niks bandje, niks acht euro! Ik mag verwachten dat de acht euro wordt kwijtgescholden.
Het is echt van de zotte dat een klant van Vitens acht euro boete moet betalen voor het telefonisch doorgeven van een adreswijziging! En dat ook nog eens via klantenservice zonder bandje!

Gewenste Oplossing:

Hier kan ik kort over zijn. Stort de acht euro terug op mijn bankrekening!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vitens

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vitens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Canisia Wieggers