Klacht: vinyl heel slecht

op 12 juli 2017 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een jaar geleden is erbij mij een nieuwe vloer gelegd voor bij elkaar bijna 550 euro maar na een korte tijd ging het al bol staan ik heb het even afgewacht of het nog recht ging trekken maar dat is helaas niet meer gebeurd !en dat vind ik heel lelijk het word alleen maar slechter zowel in keuken als de woonkamer het is echt geen gezicht meer

Gewenste Oplossing:

ik zal heel tevreden zijn als er iemand komt kijken en als het probleem opgelost wordt want ik heb twee jaar garantie is me in de winkel verteld en het blijft een hoop geld

Ik kan helaas geen foto toevoegen want me telefoon doet dat niet en foto toestel heb ik niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wollendorf