Klacht: Onterecht account geblokkeerd en geen geld terug

Rinus078 op 25 januari 2023 over Vinted in de categorie Algemeen, Online Veiling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik verkoop al een tijdje originele authentieke merkkleding. Nu ineens werden er 2 artikelen die ik aanbied verwijderd door Vinted met de mededeling dat deze niet authentiek waren. Ik heb per artikel (dus 2 keer) een bericht gestuurd dat ik het niet hiermee eens ben en ik een verklaring voor wil. Ik vermoed dat iemand dit onterecht rapporteert bij Vinted namelijk. Iemand die misschien ontevreden is dat zijn/haar aanbod niet wordt geaccepteerd.
Daarnaast vind ik dat Vinted ook moet kijken naar mijn producten die te koop staan of zijn verkocht. Deze zijn allemaal authentiek en ik heb alleen maar tevreden kopers gehad!
Voor beide artikelen moest ik nieuwe foto’s sturen. Het gaat hier om een origineel t-shirt van stone island en van Balmain. Dit heb ik dus apart voor beide gedaan en van het balmain shirt had ik zelfs de aankoopbon meegestuurd. Nu kreeg ik als reactie op het stone island shirt de mededeling dat alles in orde was en en deze zou weer online gezet worden. Toen ik keek zag ik echter wel die van balmain weer online staan maar niet die van stone island. Misschien is dit miscommunicatie geweest maar ik ging ervan uit dat die van stone island ook was goedgekeurd omdat Vinted op dat bericht had gereageerd en daarom heb ik deze zelf weer online gezet met als gevolg dat mijn account is geblokkeerd! Ik krijg van Vinted alleen maar een standaard reactie en kom maar niet verder.
Nu heb ik best wat kleding verkocht en verstuurd en wacht ik op mijn geld. Maar er is 1 koper die een product terug wilt sturen maar dit kan dus niet omdat mijn account is geblokkeerd! Ik wil dat Vinted mijn account deblokkeert zodat ik dit kan oplossen want anders ben ik straks 100 euro kwijt! Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen. Groet, Rein

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn account weer gedeblokkeerd wordt en dat ik het probleem met de koper kan oplossen door mijn geld terug te krijgen van het kledingstuk of anders wil ik het kledingstuk terug ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vinted

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vinted nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rinus078