Klacht: vieze service bij esso delifrance rhenen

op 04 juli 2017 over Delifrance in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag een broodje gehaald bij de Esso delifrance in rhenen, adverteert met vers belegde broodjes. De dame is een klant aan het helpen die net getankt heeft. Komt naar mij toe en vraagt wat ik wil. Hierbij worden de handen niet gewassen of handschoenen aangetrokken. Vervolgens kwakt ze de benodigde etenswaren op mijn broodje, waarbij ze heftig graait in vleeswaren, sla,tomaten en komkommer. Verschillende bakjes/rauw vlees etc. Pakt mijn geld aan, bedient vervolgens kassa en gaat weer voor volgende klant broodje maken.Hygiëne is ver te zoeken in deze vestiging. Ik ga er in ieder geval geen broodje meer halen en dit broodje is in de prullenbak beland.

Gewenste Oplossing:

Dit doet het merk delfrance geen goed, ik neem aan dat deze haar franchisenemers controleert

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Delifrance

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Delifrance nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door qttrvd