Klacht: Vies restaurant

op 30 september 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Restaurant van Hema Almere buiten is de bij elk bezoek vies. Vieze vloer, banken en stoelen. Haar tussen de roerstokjes, viez toonbank, pak stof in de rode kast met vakken. Overal etensresten en vlekken op de wanden van de eethokken en vieze plakkerig zwarte poten van de tafels. Zo kan ik doorgaan. Gewoon onhygiënisch. Ik vraag me af hoe de keuken eraan toe is en hoe eten bereidt wordt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het netjes en schoon eruit ziet en dat ook is. Dat regelmatig de zitplekken tafels en toonbanken worden netjes gehouden, zoals bij de andere Hema filialen en horecagelegenheden. Ik kom al jaren bij de Hema en geniet regelmatig van de 10- uurtje en 4- uurtje, daarom ben ik zo teleurgesteld in Hema Almere Buiten. En dat er genoeg aanbod is van broodjes en verse muntthee na twee uur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zaira M