Klacht: Teveel gerekend en de tickets niet op mijn naam

op 16 april 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Ik wilde 5 kaarten bestellen voor André Rieu op zondag de 22 ste juli 2018 .ik kon niet anders dan 6 tickets bestellen…maar beter dat dan niets….Ik dacht die dan terug te kunnen verkopen…Na alles te hebben betaald met visa kreeg ik de e-tickets via mail en zag toen dat mijn naam er niet opstond maar een vreemde naam….Jenna Kievits…alsook de prijs die ik betaalde 95,81€ zonder de boekingskosten enzo ….Ze komen op ongeveer 137,00€ per ticket nu….is dit bedrog en op de e-tickets staat maar 69,00€.
Ik weet echt niet wat ik moet doen .Dit is de eerste maal dat we tickets kopen….nog nooit naar een concert tenzij in eigen stad geweest en dat was betrouwbaar….
Met vriendelijke groeten
Philip Heyman

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag hebben dat mijn kaarten mijn naam hebben en de correcte prijs die ik betaalde...en ook zeker zijn dat ze geldig zijn !Ik zou niet graag daar toekomen en niet binnen mogen!Mijn ouders heb ik meegevraagd omdat ze heel grote fan zijn van André Rieu maar hem nog maar enkel op tv gezien en het was hun droom om hem ooit eens echt live mee te maken....
Graag een oplossing!
Met vriendelijke groeten
Philip Heyman

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Philip heyman