Klacht: VGZ maakt beloftes die zij niet nakomen

op 03 september 2015 over VGZ-Trias in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Elke keer wanneer ik een declaraties indien gaat het fout. Op de site van VGZ staat dat je je geld binnen werkdagen ontvangt op je rekening. Echter is dit nooit gebeurd. Zodra ik ga bellen, beloven de medewerkers allerlei beloftes, die zij uiteindelijk niet nakomen. Zo moet ik dus weer gaan bellen, waardoor mijn beltegoed snel opraakt (het is een 0900 nummer). Ik ben het ondertussen zat, waarom kunnen zij niet een keer hun werk goed doen? Het ergste vind ik nog dat ik telkens moet na bellen, anders krijg ik m’n geld niet binnen. Stelletje dieven!! Ik overweeg om naar een andere verzekering te gaan, als dit nog doorgaat…

Gewenste Oplossing:

Zodra deze spelletjes zijn opgehouden. Met hun onzin beloftes!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar VGZ-Trias over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door VGZ-Trias in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door mvr.ijs