Klacht: Verzekering Premie Lifline

Nootdorp op 05 december 2013 over Phone House in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 mei heb ik een nieuwe telefoon gekocht bij een andere telefoonwinkel. En had toen bij de phonehouse mijn oude abonnement en me verzekering stop gezet, maar sinds gister heb ik op me rekening gezien dat de verzekering nog steeds liep. Ik ben vandaag meteen naar de phonehouse toe gereden om het verhaal te vertellen en de medewerkers hadden mijn verzekering ook meteen stop gezet. Maar ik ben vanaf mei nog steeds me verzekering aan het betalen het gaat hier om een bedrag van totaal 105 euro. Ik ben nu voor een oude telefoonverzekering nog steeds aan het betalen deze telefoon gebruik ik al 7 maanden niet meer.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik het bedrag van 105 euro terug op mijn rekening willen zien. Ik hoop zo spoedig mogelijk wat van u te horen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Phone House in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Phone House een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Phone House beoordeeld.

Nootdorp

Heeft op 11 december 2013 om 17:29 geantwoord

Ik wil jullie enorm bedanken voor alles wat jullie voor me gedaan hebben.
Ik ben erg tevreden met de snelle service. Heel erg bedankt.

M.v.g Stefan

Phone House

Heeft op 11 december 2013 om 18:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Mijn collega's van de verzekering hebben aangegeven dat ze geen annulering ontvangen hadden toen de klant in een andere winkel de telefoon heeft ontvangen. Het laatst geïncasseerde bedrag kan de klant terug laten storten bij de bank. Als de klant een bewijs overhandigt van een eerdere opzegging, zullen de overige premies ook gewoon terug gestort worden.

Alle klachten die gemeld zijn door