Klacht: Vervangend vervoer

op 17 juli 2019 over Unive in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Auto verzekering met pechhulp bij unive. 2,5 week geleden auto met pech af laten slepen naar de garage. Geen gebruik gemaakt van vervangend vervoer aangezien we dit zelf konden regelen. Nu gaan we op vakantie en willen vervangend vervoer omdat de auto nog steeds niet gemaakt is. Kan nu niet meer had ik direct moeten regelen, dus 2 weken geen gebruik gemaakt van iets waar ik recht op heb. En nu heb ik het nodig en had ik eigenlijk moeten liegen en mijn auto alsnog af moeten laten slepen vandaag en daar melding van moeten maken. Dan had ik het wel gekregen. Vind het echt belachelijk en hoop alsnog vervangend vervoer te krijgen.

Gewenste Oplossing:

Alsnog vervangend vervoer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Unive over deze klacht.

Bericht van Unive

1 jaar geleden - Hoi Andre, ik zie dat jouw klacht in behandeling is bij mijn collega en dat jullie ondertussen contact hebben gehad. Gr, Thijs

Alle klachten die gemeld zijn door Andre Admiraal