Klacht: Vertraging van een uur

op 30 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op woensdag 28 september wilde ik om 16.44 uur in bus 268 stappen om naar Aalst te gaan. De chauffeur zei mij, dat ik niet mee kon, omdat de bus vol zat, maar dat er een volgbus zou komen. De volgbus kwam niet! Gevolg: ik was om 18.30 uur ipv om 17.30 in Aalst en zou voor deze vertraging van een uur graag een compensatie ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik gewoon met de bus op de geplande tijd naar Aalst kan en als ik een vertraging van een uur oploop, een schadevergoeding ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 30 september 2016 om 14:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Nellie,

Jammer om te lezen dat je vertraging opgelopen hebt. Je kunt een restitutieverzoek indienen via ons online contactformulier: http://bit.ly/2aSlk6X Onze excuses voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Nellieeeeeee