Klacht: Vertraging op 18 augustus

op 21 augustus 2017 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Daar kwam ik dan aan op de luchthaven van Tanger om kwart voor elf te vliegen met royal air maroc. Eenmaal aangekomen zegt een medewerker van de luchthaven dat onze vlucht pas later gaat namelijk om twee uur middags. Om twee uur nog steeds geen vliegtuig pas rond drie uur half vier kwam de vliegtuig. Oke nu was de vliegtuig er maar nog steeds geen mochten wij er niet in pas rond vijf mochten mensen pas boarden. Daar zat ik dan van 9 tot 5 te wachten op een vliegtuig. Ronduit belachlijk namelijk en niemand die ons normaal te woord wil staan. Wat een superslechte service om die reden wil ik ook een schadevergoeding.

Gewenste Oplossing:

Nergens over helaas. Nooit meer royal air voor mij

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Royal Air Maroc

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Royal Air Maroc nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hajartje