Klachten over Royal Air Maroc

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

30 klachten gemeld
1.5 /10
46 stemmen
46

Tijdslijn

Handbagage

Klacht van op 12 maart 2018 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Vanmiddag werd op Schiphol mijn handbagage geweigerd bij incheckbalie 20 van RoyalMaroc “De tas was veel te groot en ik zou een boete krijgen bij aankomst in Tanger. Ik was noodgedwongen een kleinere tas te kopen omdat ik zo geen... Lees meer

Alles wat mis kon gaan is mis gegaan.

Klacht van op 22 oktober 2017 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Mijn vriendin en ik heb als trouwe klanten wederom geboekt bij royal air maroc. Wat hebben wij daar toch zoveel spijt van.. Als eerst zijn onze vertrektijden 3 keer veranderd waardoor ik heel vaak mn planning moest aanpassen. Vervolgens moesten wij... Lees meer

Mijn ouders zouden zaterdag 23 september terug vliegen naar NL vanuit Oujda met een tussenstop in Casablanca. Op het vliegveld een uur voor vertrek kregen ze te horen dat de vlucht naar Casa niet zou vertrekken, met gevolg dat ze... Lees meer

Geen melding van afgelaste vlucht

Klacht van op 19 september 2017 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Good Afternoon, As per reference booking . i would formally like to lodge a complaint to whoever this should be addressed to. The booking states the flight was today from Ams-Acc and as such arrangements have been made accordingly. I am a single... Lees meer

Vertraging van 7 uren op tussenstop

Klacht van op 09 september 2017 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

op 16-08-2017 had ik een vlucht van Amsterdam naar Tanger tussen stop is op nador, tijdens het landen op nador ontploft een van de banden van de vliegtuig ik was geschrokken en paniekerig en ik had al van tevoren last... Lees meer