Klachten over Royal Air Maroc

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

33 klachten gemeld
1.4 /10
48 stemmen
48

Tijdslijn

verloren begage

Klacht van op 15 juni 2018 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

op 26 maart 2018 is royal air maroc mijn bagage kwijtgeraakt tussen Amsterdam en Dakhla (met een tussenlanding in Casablanca). Het is nu bijna 3 maanden later en nog is de zaak niet opgelost. Ik heb mailcontact en meerdere malen... Lees meer

Vlucht gemistgeweigerd

Klacht van op 29 april 2018 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

De bus van Alhoceima naar het vliegveld van Nador werd vertraagd door de weersomstandigheden en daarom was ik 10 minuten later voor het inchecken. Ik was op het vliegveld om 10.45 uur en het vliegtuig zou vertrekken om 11.35 uur.... Lees meer

Handbagage

Klacht van op 12 maart 2018 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Vanmiddag werd op Schiphol mijn handbagage geweigerd bij incheckbalie 20 van RoyalMaroc “De tas was veel te groot en ik zou een boete krijgen bij aankomst in Tanger. Ik was noodgedwongen een kleinere tas te kopen omdat ik zo geen... Lees meer

Alles wat mis kon gaan is mis gegaan.

Klacht van op 22 oktober 2017 over Royal Air Maroc in de categorie Vliegmaatschappij

Mijn vriendin en ik heb als trouwe klanten wederom geboekt bij royal air maroc. Wat hebben wij daar toch zoveel spijt van.. Als eerst zijn onze vertrektijden 3 keer veranderd waardoor ik heel vaak mn planning moest aanpassen. Vervolgens moesten wij... Lees meer