Klacht: Vershouddozen spaaractie uitverkocht!

op 01 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al een tijdje alle spaarzegeld bij elkaar gespaard en eindelijk drie boekjes vol gekregen. Toen op zaterdag 2 oktober ’s ochtends naar nota bene vier verschillende albert heijns geweest, maar bij alle filialen waren deze uitverkocht!! Navraag bij de medewerkers werd me doodleuk verteld dat ze ook niet meer binnenkomen, maar aan de kassa vragen ze wel nog of je zegels wilt. ….waarom heb ik in hemelsnaam de afgelopen weken express bij de AH boodschappen gedaan vraag ik me nu af…

Gewenste Oplossing:

Als voor deze vershouddozen weer voorraad aangevuld wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cheung21