Klacht: vershouddozen niet te krijgen

op 02 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

lang gespaard, steeds weer naar Albert Heijn voor zegels, uiteindelijk dozen gaan halen op 1oktober, maakte niet uit welke, en geen doos meer te krijgen. Heel de omgeving afgebeld tot Arnhem toe, geen dozen.

Er werd mij verteld dat ze ook niet meer komen!
Ik vind dat AH moet zorgen voor een nieuwe lading vershouddozen voor alle gedupeerden. Ik denk dat alle gedupeerden het met mij eens zijn, ook al zullen ze niet altijd de moeite nemen om een klacht in te dienen.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als AH als nog voor nieuwe dozen zorgt voor alle gedupeerden en dat zijn er heel veel. Ik heb alle AH´s afgebeld en daar werden ze allemaal plat gebeld door gedupeerden!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yvonne123321