Klacht: Vershoud dozen

op 04 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik spaarde voor vershouddozen ( aktie van AH ) telkens was de voorraad op ik vroeg aan personeel wat te doen ..t antwoord was dat elke dag een voorraad binnen kwam ..mijn antwoord was moet ik dan elke dag op een bepaalde tijd bij AH zijn ? Dat gaat mij te ver ..ondanks mijn volgespaarde kaarten heb ik geen gebruik van deze aktie kunnen maken !

Gewenste Oplossing:

Bv dat ik een bestelling had kunnen doen en t af had kunnen halen ..nu is op = op en dat lukt mij dus niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jervesina