Klacht: verse broodjes

op 09 juli 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben ik vanmorgen bij de hema allexandrium om een broodje rookworst te halen, is die mevrouw bezig met verse pistoletjes smeren dus ik sta netjes te wachten tot ze door heeft dat ik er sta.. Komt opgegeven moment ook een colega aan en die staat zonder wat te zeggen ook te wachten. De mevrouw die bezig was met broodjes smeren moet niezen dus wat gebeurt er… Niet dat ze zich omdraait of haar hand ervoor houd, nee hoor met volle kracht en geluid niest ze over de broodjes heen.. Je snapt nu wel dat ik gelijk gegeten en gedronken had en ben dus ook weggelopen. Waarop ik die collega nog wat hoor zeggen over me dat ik weg liep… Sorry hema prima dieet maar ik kom niet meer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er hygienisch personeel word neergezet als je met verse producten bezig bent.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m de smit