Klacht: verkleurde gordijnen

op 08 oktober 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

noktober vorig jaar een optrekgordijn gekocht met zonnewering voor een bedrag rond de 300 euro,
nu hadden we beslist de overige 3 kamers ook te bekleden dus kochten we ter waarde van iets meer dan 800 euro de andere 3,waaronder 2 zonwerende en eentje zonder zonnewering. Toen we wilde gaan kijken hoe we de voorgaande hadden gehangen concludeerde we dat deze reeds verkleurd was van de zon.
Na terug te gaan met deze klacht kreeg ik te horen dat dit normaal was en dat het geen al ter dure stof zou zijn, ik heb nooit gevraagd om (wat in hun ogen) goedkopere stof, mij lijkt een 300 euro nu niet zo goedkoop. Ik ga er van uit dat ook HEMA kwaliteit biedt. ik kreeg als eind resultaat dat ze er in Hoogstraten niks aan konden doen .

Gewenste Oplossing:

4 andere gordijnen waar de stof niet verkleurd na nog geen jaar !!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door esther de swart