Klacht: Verkeerde vouchers besteld bij Hem

op 08 oktober 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede dag,

Ik heb per ongeluk van het bestellen van de landal actie voucher vergeten de vouchers op weekend te zetten. Ik hadhet gelijk in de gaten en heb gelijk actie ondernomen maar u raad het al zonder succes. Om een lang verhaal even kort te maken werd er grof gezecht aan de telefoon dat het mijn eigen fout is en er niets aan te doen is. Ik heb toen heel vriendelijk gezegd dat ik leerplichtige kinderen heb en ik niets aan midweek vouchers heb. Ik wil geen geld terug, ik wil ze alleen wisselen tegen weekendvouchers. Heb mijn fout toegegeven maar ik ben ook maar eens mens en geen Robot. Nu zit ik met 3midweek voucher waar ik niets aan heb. Waar is de klantvriendelijkheid gebleven!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik de vouchers kan wisselen tegen weekend vouchers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door slenting