Klacht: verkeerde tickets ontvangen

op 03 juli 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 28-6 een bestelling geplaatst voor tickets voor het EK op 16-7 om 18.00 uur. Ik kan nu de tickets downloaden voor de wedstrijd op 20-7-17. Ik heb ze meerdere malen gevraagd te reageren en de juiste tickets alsnog te sturen. Ik ontvang alleen een bevestiging dat ze het in behandeling zullen nemen maar geen antwoord of juiste tickets

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug ontvang of alsnog eind deze week de juiste tickets

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nicole Scheepers