Klacht: Verkeerde test op vliegveld Lissabon

op 28 juni 2021 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 23 jun tot 27 jun een retourticket Lissabon gekocht. Bleek dat je je op 26 juni moet laten testen MET pcr test. Terwijl 3 dagen daarvoor bekend was dat mensen vanuit Lissabon mochten reizen met een antigeen test ( die ik netjes heb gedaan) of een pcr test. Aangekomen op het vliegveld heb ik mijn vlucht gemist. Het resultaat van de PCR test heb je pas in 24 uur. Daarbij is het 100 euro.

Gewenste Oplossing:

Ik zal alleen tevreden zijn met eeen vergoeding of voucher

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]