Klacht: Verkeerde meting is hun fout !

op 06 juli 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb vinyl laten meten door de meneer van Kwantum en mijn mobiel liet ik de plattegrond zien hoeveel meter mijn nieuwe woonkamer eruit ziet. Hij zette zelfs in de computer een tekening om de meting te kunnen berekenen. Blijkt uit dat hij 1.20 meter te kort heeft gemeten en vinyl is al gelegd op mijn woonkamer met lege plek van 1.20 meter aan die kant. Hij gaf mij de schuld alsof ik het zelf heb gemeten, Nee hoor, hij heeft zelf fout gemaakt. Ik vroeg de vergoeding of korting voor extra meting van 1.20 meter. Ze weigeren heel hard alsof ik de schuldige ben van die meting.

Gewenste Oplossing:

Nee, ben niet tevreden hoe ze tegenover mij behandelen. Heel rotstreek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Juut Alfalfa