Klacht: Verkeerde maat meegegeven

op 18 mei 2018 over Esprit in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een broek gekocht bij Esprit. Heb de verkeerde maat meegekregen, maar geen erg in gehad. Broek thuis aangetrokken, kaartjes eraf en toen ik er achter kwam dat het de verkeerde maat was gelijk uitgedaan. Helaas wil Esprit mij niet tegemoed komen en kan ik de broek niet meer retourneren.

Gewenste Oplossing:

Als ik gecompenseerd wordt of de broek voor de juiste maat mag ruilen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Esprit

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Esprit nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laura153