Klacht: Verkeerde letter in verpakking foil balloon

op 10 september 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgelopen week de letter o.a. de letter H van de foil ballonnen gekocht om zo het woord “hoera” te vormen voor de verjaardag van mijn broertje. Ik wil nu dus op zaterdag avond de ballonnen opblazen, blijkt de letter “N” in de verpakking van de “H” te zitten. Eenmaal opgeblazen lijkt de ballon ook absoluut niet op het weergegeven plaatje op de verpakking! Ik kan nu dus ook niet meer naar de winkel om een nieuwe te kopen..

Gewenste Oplossing:

Wanneer de juiste letter in de juiste verpakking zit...

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door angelavdnat