Klacht: Verkeerde FIFA points

op 18 juni 2016 over Beltegoed.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb samen met mijn zoon FIFA points gekocht bij beltegoed.nl voor de PlayStation 4 wat er duidelijk bij stond dat het voor de PlayStation 4 was ter waarde van 39,99 maar heb de codes voor Xbox ipv PlayStation toegestuurd gekregen per mail, nu lees ik dat beltegoed.nl daar niets aan kunnen doen wat eigenlijk een fout van hun is.
Nu wil ik graag mijn geld terug hebben.
Dit is niet de eerste keer dat er iets fouts gaat bij hun, maar wil dit wel graag op een normale manier opgelost hebben. Het bestenummer is 14039047 T.A.V T.H.J.M Snijders de coints zijn besteld via beltegoed.nl daar wordt gezegd dat ze hier niets aan kunnen doen.

M.V.G Monique Snijders

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Beltegoed.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Monique1972