Klacht: Verkeerde factuur

op 01 mei 2016 over Digitenne in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heren nou krijg ik weer dezelfde rekening ik betaal 14 euro en er staat nog 52.58 euro bij dit is een fout van jullie dat hebben we uitvoerig Door de telefoon besproken dus op Schrift dat die 52.58 komt te vervallen ik heb ook alleen maar aow dus moet ik een beetje opletten bedankt

Gewenste Oplossing:

Over het algemeen ben ik ZEER tevreden behalve nu dan

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Digitenne

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Digitenne nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aswinwilbrink44aw@gmail.com