Klacht: Verkeerde boeking KLM

op 11 juni 2016 over KLM in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij het boeken niet de verkeerde reisrichting in de gaten gehad want we hebben alleen de terugvlucht nodig.Ik geef 3 maanden vantevoren deze fout aan maar wat zegt de KLM, ja helaas geld van de ticket ben je kwijt en koop maar een duurnieuwe ticket. Geen enkele coulance mogelijk.

Gewenste Oplossing:

Lijkt mij dat het toch mogelijk moet zijn de formaliteit van de reisrichting omtedraaien 3 maanden voor datum

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KLM

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KLM nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johan Harteveld