Klacht: verkeerde boeken, maar ik moet betalen

op 04 september 2018 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon heeft van Iddink het boekenpakket ontvangen van een andere school dan de school waar hij staat ingeschreven. De fout ligt volledig bij Iddink.
Ik moest het pakket terugsturen en het pakket opnieuw bestellen. Tijdens het bestelproces moest ik 4,95 betalen, boete vanwege het te laat bestellen van de boeken, wat ik mopperend deed omdat ik wilde dat mijn zoon verder kon.
Het pakket kwam binnen, maar bleek onvolledig.
Na bellen en appen kregen we uiteindelijk bericht dat de resterende boeken ook bezorgd zouden worden. Er kwam weer een rekening: opnieuw 4,95 boete plus een bedrag voor twee boeken die ik niet besteld heb.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de onterechte rekeningen worden verscheurd en terugbetaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MvAlphen