Klacht: Verkeerde boek opgestuurd

op 09 februari 2018 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb voor het vak economie, i.p.v. LWEO wereldeconomie de lesbrief LWEO gedragseconomie gekregen. Nu staan ze op mijn bon onder LWEO, dus ik heb hier het verschil niet kunnen opmerken bij het controleren binnen twee weken. Nu ik merk dat ik een ander boek heb gekregen dan mijn klasgenoten, heb ik contact opgenomen, maar leggen ze de schuld bij mij omdat het binnen twee weken zou moeten zijn gecontroleerd. Terwijl het op dezelfde titel (LWEO) op mijn bon staat. Ik heb hier dus niets aan kunnen doen.

Alvast bedankt.

Gewenste Oplossing:

Ik zou erg tevreden zijn als ik het boek dat ik heb horen te krijgen alsnog zou krijgen, zonder dat ik hoef op te draaien voor de fout van Iddink.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Soufiane9