Klacht: verkeerde artikel gekregen

op 15 juli 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn paket zou ongeveer de 17/072012 aan komen nu zie ik dat de post er is maar allemaal andere artikelen in zitten die niet besteld hebt nu vraag me af wat er met mijn post gebeurt vind echt slecht dit zelf mijn naam staat op die verpakking wat jullie verzonden hebben

Gewenste Oplossing:

als mijn paket aan komt en ik deze verkeerde artikel kan terug verzenden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door albana zhb