Klacht: Verkeerde artikel: geen geld terug – terugsturen kan niet portvrij

op 14 juli 2019 over AliExpress in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de webpagina stond dat de LedLampen over PIR (Bewegingsdetectie) zouden beschikken. Dit blijkt niet het geval te zijn. Daarover met de leverancier gechat echter zonder resultaat. Deze bleef oplossingen traineren en wenste mij uiteindelijk het beste na toevoeging van 1 ster als winkelbeoordeling. Daarna een chat gestart met AliExpress: mooie praatjes, doch hebben ook toto niets geleid.

Gewenste Oplossing:

Mijn geld terug krijg; de spullen kunnen ze gewoon terugkrijgen maar zonder dat dit mij rond de €20, aan verzendkosten kost waarna ik nog steeds zal moeten afwachten of mijn geld retour komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AliExpress

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AliExpress nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Goidige