Klacht: Verkeerd product geleverd,

op 22 mei 2020 over Grip500 in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs heb ik 2 MAxxis MA-1 banden besteld bij Grip500.nl (onderdeel van AD tyre, net als Bandenleader.nl). Op de productpagina stond vermeld Mooi design met een witte rand en er stond een foto van de band met witte rand.
De geleverde banden hebben echter géén witte rand. De webshop blijft volhouden dat ze de juiste banden hebben geleverd en als ik ze retour zou willen sturen zouden ze daar €25 PER PAND voor rekenen. Terwijl ik gewoon recht heb op een kosteloos herstel van de door hun gemaakte fout.

Gewenste Oplossing:

Ik wil het VOLLEDIGE aankoop bedrag terug. Ik ben bereid;
1) De banden door jullie te laten ophalen; OF
2) De banden op jullie kosten terug te sturen; OF
3) De banden op jullie kosten af te voeren.
Voor alle opties geldt dat dit op jullie verantwoording gebeurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Grip500 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door PeterH_NL