Klacht: Verkeerd mobiel abonnement afgesloten

op 07 juni 2021 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben overgestapt met mijn mobiele abonnement naar KPN. Ik had gevraagd om een abonnement met 150 belminuten en 2 GB 2 GB gratis. De 2 GB gratis erbij is een actie. Ik heb uiteindelijk 150 belminuten en maar 2 GB gekregen. Ik gebruik maandelijks tussen de 3 GB en 4 GB dus wat KPN heeft besloten hoe mijn abonnement er uit moet zien is compleet kt.

Gewenste Oplossing:

Als ik een mobiel abonnement met totaal 4 GB, waarvan 2 GB gratis, van KPN heb, zoals ik had gevraagd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tante Smurf