Klacht: Verkeerd hotel

op 09 mei 2016 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in Alkmaar eenhotel geboekt Daar aangekomen moest Ik buitenom een soort luguber straatje in naar een soort woonhuis waar de Sloten al 10 leer vervangen waren en bij de hotelkamer zoals Hun dat noemde precies hetzelfde het stonk er vreselijk en zag er niet uit Ik was met mijn zoontje en durfde niet met hem Alleen Daar te slapen dat aangegeven te hebben Kreeg Ik een Klein bedrag terug en moest de rest gewoon betalen Ik vind het een schande dat je zulke hotels bij booking.com kan boeken blijkt maar weer dat de informatie die ze geven niet klopt

Gewenste Oplossing:

Als Ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miranda55@